Tant tips

Carl von linnè

Många bäckar små...

Rese tips

Thailand

Fotoalbum

Hemsidor

Buster

Resedagbok

Hälsa

Uppsala

Medzeta

Länkar

Övrigt

Webdesignkurs Gotlandshögskola

 

Åter till MEDZETA -startsida!


NYHET
- min sida om min ALTAN !

Välkommen till min sida.. den är under uppbyggnad och utvecklas "dagligen" ha överseende med endel error.. surfa runt o ta del av min sida!
.... som person har jag hört mig beskivas som ganska vild, pysslig , äventyrlig, diskutionslysten, reseerfaren...och alltiallo
mångsysslare och ibland tant med kloka råd.. Hos mig finns en förtjustning
i att lösa problem, kombinera färger , leka med design,
fotografera.....detta har tagit mig igenom juristlinjen..
problemlösning.. kombinera färger.. inriktning dekoratör på gymnasiet... fotograf..
diverse fotokurser.. många timmar i fotolabb... nu mer digitalkamera...
I HEMSIDE-bygge - webdesign - har jag lyckats kombinera många av mina
intresseområden!
På denna hemsida tar jag chansen att både skriva om saker som jag kan, tycker och vet mer eller mindre om
- allt som ursäkt för att få hålla på med problemlösning i htmlkoden...
färger, design och få visa mina foton.
Bildvalet på vissa sidor är kanske ibland helt orelevant ....
titta bara på bilden och njut. En bild sägs det ju säga mer än tusen ord..
Min senaste passion är att förvandla morötter, gurkor o annat frukt o grönt til blommor löv .. sk . "fruit carving" en thailändsk traditon som jag nu praktiserar ..
Fengshui och buddismens olika symboliska värderingar faccinerar också... så promenerar jag gärna...
Välkommen till min sida med undertiteln

Zahras virrvarr

SKRIV EN RAD I MIN GÄSTBOK !!

Zahras miniblogg

Januari 2009

Tiden rusar iväg o det har blivit nytt år och några nya versioner av denna sida, jag har startat mitt eget företag - MEDZETA.se - mest inriktning på hemsidor men även lite annat .. vi får se .. friskvår utan att räkna kilo o centermeter har jag nog planer på ! Jag fortsätter medmin frukcarving - vad sägs om salldskålsblomma med potatisblad.

Höst o novemberstormar

Tisdagen den 18 november
Det här är en period där det inte händer så mycket o bloggandet blir lite tamt.

Mest hela dagarna sitterjag vid datorn med pauser för dokusåpan " projekt runway" som blivit senaste eftermiddags favvoriten istället för "cityakuten".

GÅSINGEBY !!

Är det dags att  ta ett steg till i livet o bli lantis ??

Här finns lite bilder  från dagensbesök !

fler bilder klicka här !

 

 

 

Pia blir 40 år !
Som ett lemmeltåg vandrar vi in med vårat pick o pack till Pias familj på Torö som generöst öppnar sitt hem - i dagarna 3 firar vi i omväxlande sol och regn men med humöret på topp! Tack för en underbar fest - här kommer lite bilder - klicka på lilla bilden som tar dig till flera bilder !

10 juli Grattis till mig !
Jag blir ett år tant till börjar dagen med bad och picnic sen 3 mil cykeltur hem till altanen där samlas vännerna o frossar i glass o tårta ! Cykeln utrustas med dator och tiden att släpa hem backar med Loka är över - jag äger nu en soda stream !!


29 juni
Efter hela vinter i Thailand är jag nu hemma och fick i midsommar njuta av den svenska naturen när den är som bäst !
Mer bilder ser du genom att klicka

här !


5 April 2008

Man tager  vad man haver ...

citat fran mail:

Hej Zahra,
Jaså där ligger du och filosofera under kockospalmerna. Nej, det låter inte alls fel att hoppa över det grå rusket här hemma. Själv har jag en tall utanför fönstret.  Och de funkar det med.

Mars 2008
Jag har fått 2 nya kompisar - Pat från Hongkong och Rinko från Japan - vi har som gemensamt intresse att pröva olika SPA ! Här har vi precis fått 2 timmars massage ! sida vid sida av tre thai damer !

First class - första klass!
Första klass biljetter på tåg o flyg känner jag till ...
men här i Thailand finns även "first class" på BIO !Ordning o reda !
Jag är ordningsam !! Men att ha beskrivning av sina SKOR på kartongerna slår t o m mig ! Skor är inte min största passion - men riktigt nöjd när jag hittade skor till min underbara klänning ! Så här får ni se lite av klänningen för skornas skull !


Påskafton 2008
Livet kunde vara enklare... vrål fökyld , jätte varmt o jag får inte dricka kalla drycker. Blivit av med VISa kortet.. genom att glömade i bankomaten... växelenheten på Mr Mountainbike rasade -söndag kaninte få hjälp förrän imorgon... SUCK !
Det positiva.. Catte fixade galant spärr av kort o nytt på väg , VISA ringde idag o bekräfta det , Paul lånar ut pengar... Tim körde hem mig.. o kommer med goda råd mot förkylningar... Lite tungt men gott humör ! Nu sova ! GLAD PÅSK ! Tisdagen den 11 mars 2008
Alla knep är bra utom dom dåliga .... Rak klipper en något motvillig kund !

Måndagen den 10 mars 2008.
Kata förändras med en rasande fart ! Varje måndag o torsdag har det varit marknad. säljare kommer från när o fjärran för att säja sina grönsaker. fiskar mm mm. Nu har en stormarkand köpt marken och markanden snart historia... SEVEN ELEVEN har köpt min skrädderskas lokal o där går snart att köpa kaffe i plastmuggar... ush ! Med risk för att verka konservativ.. så gillar jag inte förrändringar som dessa !

fredagen 7 mars 2008.
nonfong fyller 9 år idag och kvarterets ungar bjuds in på fest ! på tårtan är det 10 ljus..han börjar ju sitt 10 år.... o fredagkväll är vår torsdagkväll.. det blir ju fredag under natten... jag uppvaktar med en vattenmelon !


tisdagen 4 mars 2008.
Waterbubbelbed !! är min nya passion !jag har hittat paradiset i paradiset - imorgon ska jag köpa medlemskap med fritt antal inträden i detta paradis..undra om dom kommer ledsna på att se mig ..
fler bilder m du klickar på bilden .. Söndagen 2 mars 2008.
Sitter i bambuhyddan och surfar... pappa och Ed kommer med musslor som vi grillar och lite gott vin till.. under kvällen passerar familj och grannar.
lördagen 1 mars 2008.
Pappa jag kan inte få upp min kokonöt... men det kan JAG !! Jag har t o m fått upp dom i luften med en orkidee planterad i - cool !! Jag är inte uppfinnaren bakom denna kruka.. men har gjort mina egna .. gammelmormor öppnade kokonöten !
Onsdag 27 feb 2008: COOLASTE grejen....
Även datorn svettas, jag har köpt en Notebook cool pad - det är en vinklad plastplatta med fläktar som körs via usb - och håller datorn cool. Den ger ett blåttsken så nuär det mysigt att sitta o skriva i mörkret..
Söndag den 25 feb 2008:
Jag fortsätter att fräscha upp kroppen och har idag fått manikyr..har nu fina naglar och igår fick även håret en välbehövlig klippning...avslutar dagen med en underbar massage o frosande i popcorn
torsdagen den 22 feb 2008:
Sitter o får pedikyr samidigt som lilla fruktgodis vagnen håller på att skära upp lite mango o vattenmelon. Bygger samtidigt på min senaste layout av min hemsida. När det här inlägget publicerat har det nog gått några dar.Tack till Rolf Malmquist på

It-pedagogen.nu

för webbinspiration och koden till bloggen !

Webdesign Zahra Medzeta© zahra@telia.com ©

Webdesign Zahra Medzeta© zahra@telia.com ©


Google