Translate this page to - choose languageBB fyller år


Det är ganska många bilder så sidan kan ta en stund att ladda opp - ha tålamod !
Här kommer bilderna från BB:s födelsedag . Jag har lagt upp alla bilder - även dom mindre bra. Vill du ha någon bild - höger klicka på bilden - spara som...
Använder du någon av bilderna offentligt glöm inte uppge mig som fotograf tack !
Det som är lite speciellt med denna insats är kanske att den är till ett äldre par - ofta fokuseras hjälpinsatser till barn..
Nedan hittar du m länk med historia och bilder till en annan liten tant som fick hjälp för några år sen.
Bredvid det gamla paretshus byggs just nu ett jättestort nytt komplex med lägenheter åt rika .. och om vi förstår det rätt så tvingas paret bort från sitt lilla "hus ".. även fler runt om går detta öde till mötes...
För den som är intresserad har även jag gjort lite olika insatser - här kommer några länkar :

Min egen hemsida : Medzeta.se !
Mångabäckar små...
En liten tant som har en speciell historia ..
Resdagbok från min tid i Bangsarey och lite övriga Thailand i år !Sabai - Mc Bernt Bøhle - BB - fyller år och önskar sig av gubbgänget att dom skramlar till ris och annan mat till denna lilla familj som bor i vad vi skulle kalla "ruckel " -ett barnbarn ihop med mormor och morfar. Fantastiskt att få vara med och lämna över ! BB du är ingen gentleman men har stort hjärta !

-------------------------
----------------Även dom här husen kommer att rivas i och me nya bygget och dom vet inte var dom ska flytta.... baksidan av turisternas Thailand..
Enligt dom uppgifter jag fått så hyr dom marken och har byggt husen själva - först hade byggbolaget lovat dom en liten ersättning när dom nu är tvugna att flytta MEN det löftet har drgits tillbaka och dom får nu inte ett "öre " bath. Bagsarey området har blivit populärare och populärare för utlänningar och därmed drivit opp markpriserna så att hyra / arendera en bit mark är jätte dyrt och nästan omöjligt för dom här människorna.